De partners achter Private Fitness

Volgende partners maken van Private Fitness Amigos een uniek concept:

Volleybalclub Amigos

VOC Amigos meer is dan een volleybalclub. Dit blijkt uit onze talrijke andere organisaties zoals het familie-, het interclub- en het massavolleybaltornooi. De caterings, Barbeque , Quiz, ‘Amigos zingt’ en nog veel andere events. Al deze belevenissen kunnen altijd op heel wat belangstelling rekenen van zowel leden als niet leden. De gezelligheid speelt hierin zeker mee.

VOC Amigos wil vooral een club zijn waar iedereen zijn zinnen kan verzetten. Jong of oud, met of zonder talent, op hoger of lager niveau. Een club die zijn afspraken wil nakomen en die zich nooit zal bezondigen aan financieel ongezonde avonturen. Die al jaren leeft en bruist en net dat maakt ons sterk.

Door de bouw van een eigen sporttempel met fitness infrastructuur heeft de club sinds 2012 ook zijn nieuwe thuisbasis voor trainingen, wedstrijden en zelfs een gezellig hapje eten tijdens de weekends.

SportMed

SportMed staat in voor de conceptmatige aanpak en de supervisie van PrivateFitness Amigos. SportMed heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen enoperationeel implementeren van concepten om mensen ‘in beweging’ te krijgen,altijd op basis van wetenschappelijk onderbouwde, individueel gepersonaliseerdecoaching. SportMed heeft projecten lopen in zowel de consumentenmarkt(SportMed TestPoint, Private Fitness, …) maar is voornamelijk gespecialiseerd in het opzetten van gezondheidsprojecten binnen bedrijven ( bv. concept ‘Fit Bedrijf’).

Lees meer hierover op www.sportmedonline.be

Contactpersoon voor SportMed is Michel Sneyers (+32 (0)3 633 22 11 -michel@sportmed.be)

SportMed Certified Trainers

Een SportMed Certified Trainer is een physical trainer die via een specifieke opleiding aan de SportMed Academy het certificaat van SportMed Cardio-trainer heeft behaald en over de inhoudelijke kennis en praktische vaardigheden beschikt om voor zowel de leden van Private Fitness Amigos als externe consumenten de SportMed basisbegeleiding te verzorgen voor zowel cardiotraining als krachttraining.

Personal trainers (PT)

Personal Trainers zijn geen partners in de enge zin van het woord. Private Fitness Amigos zal personal trainers de mogelijkheid bieden om, tegen vergoeding, gebruik te maken van de faciliteiten van PF Amigos voor het uitoefenen van hun professionele activiteit.

Vragen?
Contacteer vrijblijvend één van onze coaches!

Je kan onze coaches ten allen tijde bereiken

Contact