SportMed Certified Trainers (SCTs)

Begeleiding in Private Fitness Amigos gebeurt altijd op afspraak. De 'standaard' begeleiding wordt verzorgd door SportMed Certified Trainers. Je kan hen telefonisch contacteren of via mail, maar je kan ook langskomen tijdens één van hun vaste permanenties om op die manier een afspraak vast te leggen of info te vragen.

Personal Trainers in Private Fitness Amigos

Onderstaande personal trainers maken op zelfstandige basis gebruik van de infrastructuur van Private Fitness Amigos. Je kan hen rechtstreeks contacteren voor een afspraak. Elk van hen hanteert zijn/haar eigen tarieven en je rekent deze diensten rechtstreeks af met de Personal Trainer.

Victor Olivier

SportMed Certified Trainer

E-mail : victor.o@amigos.be
GSM : 0470 67 86 03

Laat ik mijzelf even voorstellen in drie woorden: sportief, gemotiveerd en sociaal.  Sport is iets wat al van kleins af aan centraal staat in mijn leven. Het is een begrip met veel inhoud. Sport draagt bij tot een goede en sterke gezondheid (zolang het binnen de grenzen is),maar het is veel meer dan dat. Sport heeft ervoor gezorgd dat ik veel sociale contacten heb kunnen leggen en momenten heb beleefd die ik voor de rest van mijn leven zal koesteren. Daarenboven zorgt het voor uitdagingen in jouw leven en doet het je reflecteren over moeilijke en leuke momenten.  
Zie het als een goedkope psycholoog.    

Het was dus ook vrij snel duidelijk dat ik in mijn job iets wou gaan doen waar ik sport kon promoten. Zo ben ik op zoek gegaan naar iets waar ik mijn passie kon delen met mensen. Tijdens die zoektocht ben ik op SportMed en Privé Fitness Amigos gebotst. Na een stageperiode voelde ik me meteen goed. Ik heb een job gevonden waar ik het beste van mezelf kan geven en mijn passie kan delen met klanten. Het is een luxe om getuige te mogen zijn van hoe mensen investeren in hun eigen lichaam en daardoor vooruitgang maken, zowel op gebied van gezondheid als op vlak van sportieve prestaties.   

 Dit doe ik door mezelf uit te dagen om elke sporter, recreatief of competitief, zo goed mogelijk te begeleiden met elk zijn/haar eigen persoonlijke doelstellingen, doelstellingen die we samen laten evolueren zodat iedereen uitgedaagd wordt op zijn/haar eigen niveau.  Ik vind het belangrijk dat iedereen persoonlijk opgevolgd wordt zodat de begeleiding is afgesteld op jouw eigen traject. Iedereen heeft zijn eigen sterktes en zwaktes, daarom heeft iedereen ook het recht om de begeleiding te krijgen die daarbij past.    Laten we er vandaag nog samen invliegen!   

Keep on learning:
  • SportMed Academy - Fundamentals voor verantwoorde begeleiding / Cardiobegeleiding op basis van de non-invasieve IAND-test / SportMed Cardio-trainer
- Tomorrow is too late. Yesterday is over and NOW is exactly the right moment, so START! -
Vragen?
Contacteer vrijblijvend één van onze coaches!

Je kan onze coaches ten allen tijde bereiken

Contact